Жителів нашої країни попередили про кардинальні зміни, які можуть набути чинності вже з наступного місяця. Так, з 1 липня для підприємців розпочнуться більш важкі часи, оскільки низка «поблажок», які діють під час воєнного стану, буде скасована.

Повідомляється, що у ВР підтримали законопроект №8401. Якщо цей закон набуде чинності, то варто готуватися до таких нововведень: з липня буде скасовано єдиний податок за ставкою 2%, податкових канікул вже не буде для СПД 1 та 2 груп та будуть відновлені перевірки , які можуть понести за собою штрафи Це все говорить про те, що буде повернуто довоєнні збори і не тільки.

Крім цього, народний депутат Данило Гетьманцев сказав, що це необхідна процедура, оскільки Україна має певні зобов'язання у рамках Меморандуму про економічну та фінансову політику від 8 грудня 2022 року.

Украинцы. Фото: скриншот YouTube-видео
Украинцы. Фото: скриншот YouTube-видео

Остаточне рішення буде відоме після другого читання у Верховній Раді.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Майбутнє закладається вже сьогодні: у столиці відбулася важлива екологічна акція

Сергій Яковлєв: мажора блогера підозрюють у смерті молодої дівчини

Ющенко поділився особистою драмою: "У мене на очах помирає моя сім'я"

Все новости

Однак, це далеко не все. Є інформація про те, що на українців, які поїхали за кордон, також чекають серйозні зміни. Справа в тому, що на території Чехії хочуть позбавити виплат тих людей, які надають біженцям житло. Це говорить про те, що деякі біженці з України будуть без місця проживання. У Чехії оплачуватимуть житло лише за екстреного розміщення біженців. Виплати виділятиме держава до 5 місяців, а потім українець повинен буде виїхати з приміщення або платити за нього самостійно.