Щоб подати заявку на отримання гуманітарної допомоги від «Європейського фонду допомоги», громадянам України, які опинилися у тяжкому фінансовому становищі через повномасштабну війну, необхідно виконати такі дії:

Завантажити бланк заяви із сайту організації або вручну написати заяву за шаблоном.

Заповніть форму заявки з усією необхідною інформацією.

Заповніть онлайн-анкету на сайті, відповівши на кілька найпростіших питань.

Прикріпіть фото або скан-копію заповненої заяви, атестата про вищу освіту або будь-якого іншого документа, що підтверджує статус сім'ї.

Популярні статті зараз

Сергій Яковлєв: мажора блогера підозрюють у смерті молодої дівчини

Дарницький воєнком Руслан Тригуб, який п'яним лазив та ганьбився, продовжує очолювати ТЦК

Неіснуючі борги за газ: "Нафтогаз" розповів, як позбутися вічної проблеми

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Дати згоду на обробку персональних даних.

Після подання заявки та анкети команда фонду опрацює отримані заявки та зв'яжеться з тими, хто має право та готовий отримати допомогу. Гуманітарна допомога, що надається організацією, включає продуктові та гігієнічні набори, дитяче харчування, одяг та інші предмети першої необхідності для життя. Допомога надається наступним категоріям населення: вимушеним переселенцям, які постраждали від війни сім'ям, дітям, а також дитячим будинкам та реабілітаційним центрам для неповнолітніх.

Щоб отримати більш детальну інформацію та подати заявку на допомогу, люди можуть відвідати веб-сайт «Європейського фонду допомоги» та дотримуватися наведених вище інструкцій.