27 лютого декому з українцям знову не пощастить згадати про аварійні віключення світла.

Про це йдеться у повідомленні ДТЕК.

"На Одещині cталося аварійне відключення високовольтної лінії. Через це тимчасово без світла залишились майже всі райони Одеси та Одеський район. Енергетики розпочнуть аварійно-відновлювані роботи одразу після відбою повітряної тривоги", – повідомляє компанія ДТЕК.

Також увечері 26 лютого компанія повідомляла, що сьогодні можливі відключення у деяких областях.

"На наступний день «Укренерго» не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Однак внаслідок пошкодження мереж «Укренерго» в деяких енерговузлах можливі відключення за графіком, якщо буде зростати споживання електроенергії", – попередили у компанії ДТЕК.

Популярные статьи сейчас

Николай Томенко удивился инициативе МОН: "Два года, не выполнять образовательный закон"

Экоинспекция Полесского округа стала площадкой для диалога в рамках Всеукраинской программы ментального здоровья Елены Зеленской

Любитель «русского мира» хоче відкрити почесне консульство України в Іспанії та отримати статус почесного консула

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Раніше Акценти повідомляли, що у "Нафтогаз" повернули популярну корупційну схему.

Керівництво НАК «Нафтогаз» на чолі з Олексієм Чернишовим повернуло в компанію корупційну схему часів Бойка-Бакуліна з відкатами за кожний платіж. Про це повідомляє портал Антикор.

Зокрема, чиновники повернулися до практики зупинки всіх платежів «Нафтогаза» та його дочірніх компаній. Їх випускають виключно за відкат, сума якого коливається від 10% до 40%. Відповідні сигнали отримали всі контрагенти НАКа та його дочірніх компаній.

Така сама схема працювала за часів регіоналів, коли «Нафтогаз» очолював Євгеній Бакулін, а Юрій Бойко був міністром енергетики України. За даними «Украина сейчас», і тоді, і зараз за схему відповідав Олександр Сергєєв, який наразі офіційно оформлений в НАК як помічник Чернишова.