Так, деякі категорії тепер залишаться без допомоги, що може серйозно засмутити громадян нашої країни.

Цю новину опублікували на порталі «today»

Справа в тому, що термін виплат для малозабезпечених українців закінчився 24 лютого 2022 року. Таким людям автоматично було продовжено виплати, проте деякі категорії залишаться без підтримки держави.

У прес-службі Мінреінтеграції заявили, що українці, які автоматично не отримали продовження соціальної допомоги, будуть змушені доводити свої права на допомогу від держави.

Справа в тому, що багато незаможних українців отримували соцвиплати до 24 лютого 2022 року. Однак далеко не всі з них отримуватимуть допомогу надалі. Є й ті, хто не отримав продовження автоматично, вони будуть змушені знову збирати та надавати всі необхідні документи, щоб отримати право на допомогу.

Популярные статьи сейчас

Рейдер Дмитрий Зеленьков достал всех ренийцев: люди готовятся противостоять

Пенсионеры будут довольны? Кабмин принял судьбоносное решение о пенсионных удостоверениях

Кризис масложировой отрасли: чем грозит украинцам высокий экспорт подсолнечника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Крім цього, було названо категорії українців, які "автоматом" отримали продовження соцдопомоги. Сюди відносяться ті, хто потребує допомоги на проживання ВПО, діти у складних життєвих обставинах, громадяни, які не мають права на пенсію чи особи з інвалідністю, працездатні українці, які змушені не працювати через догляд за людиною з інвалідністю І групи або за тим , хто старше 80 років

Ті, хто не отримав автоматичного продовження соцвиплат, будуть змушені знову відвідати соцслужбу, щоб доводити свої права. Наразі йдеться про малозабезпечені сім'ї з матерями-одинаками, які потребують виплат на дітей та тих українців, які отримували тимчасову допомогу до пенсійного віку, але не отримали права на пенсії.

Читайте також:

Пенсіонери збунтують? Українцям розповіли, що зміниться з початку весни

Будуть проблеми: Нафтогаз попередив, що треба зробити до 5 березня