Як відомо, практично 98% українців користуються послугами "Нафтогазу", проте є інші приватні компанії, які продають газ за іншими цінами. Так, у деяких компаній ціни на блакитне паливо сягають 10 гривень за куб.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «obozrevatel»

З'явилися відомості про те, що українські газові компанії ухвалювали різні тарифи за свої послуги. Найбільші ціни на газ у "Світлогазу", вони продають його за 10 грн/куб. Щодо такої компанії як «Еру Людям», то там встановлено тариф у 7,7 грн за кубометр, така ціна буде до 2024 року. Ще одна компанія за назвою «ETG» продає газ українцям за тарифом 7,799 гривень за кубометр.

Важливо повідомити, що після того, як Росія вторглася на територію України, практично всі жителі нашої країни одержують газ від «Нафтогазу», він продає його за 7,96 грн/куб. Це пов'язано з тим, що під час воєнного стану може продавати газ лише національна компанія. Однак є й інші приватні компанії, які продають газ та енергетику.

Крім цього, є інформація про те, що після закінчення війни в Україні буде повернено різні компанії на ринок газу. Так, це означає те, що фіксовану ціну тарифів «Нафтогазу» буде скасовано, а інші компанії дадуть українцям можливість купувати газ за іншими цінами.

Популярные статьи сейчас

Хищение, коррупция и аморальное поведение: Зеленский ответил на петицию об увольнении Бугрова

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

Криптопирамида "DeHealth" тесно переплелась с криминалом: что известно о владельцах Анне Бондаренко и Денисе Цвайге

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Читайте також:

"Навіщо ці проблеми?" "Нафтогаз" пояснив, як українці отримують платіжки за газ, і хто їх нараховує

Чекає дві хвилі подорожчання: популярний напій злетить у ціні

Довести своє право за будь-яку ціну: кого з малозабезпечених українців позбавили соціальних виплат