У мережі вже є маса інформації про те, що Міністерство оборони України нібито завищує ціни на продукти для українських воїнів. Так ось міністр оборони України, адвокат і український державний діяч Олексій Резніков вирішив особисто прокоментувати ситуацію, що склалася.

Цю новину опублікували на порталі "ТСН", посилаючись на слова українського чиновника.

Олексій Резніков дав інтерв'ю, в якому публічно заявив, що скандал навколо космічних цін на харчування для українських військових – заказна інформація. Так, він стверджує, що ні він, ні його команда не мають жодного відношення до завищених цін. Також він акцентував свою увагу не на тому, що «яйце за 17 гривень» - це міф.

"Інформаційні хвилі мають замовний характер. Коли один і той же текст із надуманою історією про нібито чеських патронів за 7 центів копіюється в 40-50 джерелах – очевидно, що це організований та продуманий вкид. Хтось навмисно (або випадково) у кількох публікаціях наклав відеоряд із мільйоном у дивані заступника ексміністра з текстом про затримання мого заступника, і таких прикладів інформаційного порушення суспільства, що нібито в Міноборони зібралося шаленство корупціонерів… Але коли починаєш дивитися, а що це за інформація, то вона жодного відношення ні до мене, ні до моєї команди немає", - сказав він.

Крім цього, Олексій Резніков сказав, що вже запущено нову систему, яка забезпечуватиме українське військове харчування. Також він попросив українців знайти, де саме є інформація про те, що Міністерство оборони купувало одне яйце по 17 гривень. Український урядовець наголосив, що «міф про яйця за 17 грн залишається міфом».

Популярные статьи сейчас

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

Проседание цен: традиционный украинский борщ становится дешевле

Церковь запрещает: в какие дни нельзя печь Пасхальные куличи, названы благоприятные даты

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Читайте також:

В Україні збираються продавати електрику за кордон: "Це стане тригером"

Військомати в Україні змінили правила роботи: що нового?