Українців попередили, що у березні очікується серйозне погіршення погоди. Так, у багатьох регіонах йтимуть снігопади, які відтягнуть прихід весни в Україні.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «apostrophe»

Синоптики запевняють, що у березні буде кілька хвиль снігопадів, які накриють територію України. Також фахівці назвали дати, коли чекати багато снігу: 16 березня, 22 та 23, а також з вечора 23 по 25 березня.

16 березня практично весь захід України накриє снігопад, окрім Львівської та Волинської областей. Ще можливі опади на Донбасі, Дніпропетровщині та Харківщині. Ближче до ранку багато снігу буде у Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

22 березня почнеться так само як і 16 числа, снігу буде багато. Однак у цей день може засипати й київську область. Проте ближче до вечора снігова погода дістанеться й сходу України.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як Володимир Носов та "регіонали" Шенцеви відмивають гроші та допомагають спецслужбам Росії

Руслан Стрілець повідомив, що Україна та Молдова підписали Угоду щодо імплементації Конвенції Еспо

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Все новости

23 березня центральна Україна також буде під покровом снігу. Найсніжніше буде у Київській, Сумській, Полтавській та Запорізькій областях. Вже ввечірі засипати може і захід нашої країни. Така сама ситуація буде і наступного дня.

24 березня снігопади будуть у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській та Рівненській областях. Вдень така похода буде і на сході та заході України. Проте вже ближче до вечора снігопади будуть і в решті областей нашої держави.

Щодо 25 березня, то погода ніяк не зміниться, бо засипатиме практично всю Україну.

Читайте також:

Мобілізація студентів: кого призовуть на службу у 2023 році

В Україні знову дорожчає курка: скільки зараз коштують стегна та філе. Оновлені ціни