У мережі розмістили несподівану та трагічну інформацію про те, що в аварії помер колишній народний депутат України Володимир Стретович.

Цю новину повідомив депутат ВРУ 2-х скликань та громадський діяч Олександр Доній у своєму акаунті у Facebook.

«Невдала новина-в ДТП кілька годин тому загинув Volodymyr Stretovych у минулому-нардеп кількох скликань. Фото з його сторінки з презентації моєї книги. Він витратив час, щоб підтримати своїх друзів. Він умів дружити. Ми мали спільні плани на майбутнє Щирі співчуття сім'ї. Спочивай зі світом, пане Володимире. Світла пам'ять», - написав Олександр Доній на своїй сторінці у соціальній мережі.

Як відомо, Володимир Стретович був доцентом факультету юридичних наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» та почесним президентом Всесвітнього конгресу українських юристів. Однак це далеко не всі його здобутки, оскільки він був досить різнобічною особистістю. Він також написав 50 наукових праць і виявляв інтерес до ігрового спорту.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Володимир Стретович: скрін із мережі
Володимир Стретович: скрін із мережі

Важливо повідомити, що в Україні ДТП трапляються буквально щодня. На превеликий жаль, є маса смертельних випадків, що говорить про те, що не треба нікуди поспішати і завжди треба бути напоготові.