Українцям повідомили, що вже зовсім скоро ситуація із цінами на цибулю може стабілізуватися. Це свідчить, що позитивна ситуація з цим овочом також склалася і міжнародному ринку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «znaj.ua»

Справа в тому, що президент Асоціації виробників часнику України та представник нідерландської компанії з вирощування часнику та цибулі Gourmet Юліанна Мусса каже, що на території України буде набагато більше цибулі. Так, фермери вирощуватимуть більше популярного продукту, який зараз коштує неймовірних грошей. Тепер цибуля вирощуватиметься і в західній Україні, де раніше це ніколи не робилося.

Крім цього, експерт каже, що ситуація стабілізувалася і з добривами, так само, як і з посадковим матеріалом. Вже українські фермери мають доступ не лише до виробництва з України, а й до закордонного.

Цены на лук в Украине
Цены на лук в Украине

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Також варто очікувати, що в Україні почнеться падіння цін на цибулю вже навесні, проте торішніх цінових показників чекати не варто.

«Що стосується ціни на цибулю, то вона зменшиться, коли почнуть збирати новий урожай, а це вже за місяць. Тому вже навесні очікується, що ціни на цибулю впадуть, і ринок стабілізується. Звісно, ​​цибуля не може коштувати, як торік. , але й не досягне такої пікової позначки, як у цьому», – каже фахівець.