Жителям України повідомили, що вже офіційно було завершено опалювальний сезон 2022-2023 років. Так, це була найважча зима для України, але ж українці змогли пройти це випробування.

Цю новину розмістили на порталі «РБК-Україна»

Голова НАК "Нафтогаз України", голова Штабу з підготовки до опалювального періоду 2022/23 рр. Олексій Чернишов привселюдно заявив, що опалювальний сезон в Україні завершено. Так, тепла в будинках вже не буде доти, доки не настане новий опалювальний сезон.

Крім цього, він зауважив, що Україна вже почала готуватися до нового опалювального сезону 2023-2024 років. Він наголосив на тому, що остання зима дала безцінний, хоч і гіркий, досвід для України. Це свідчить про те, що наступна зима буде пройдена гідно, а російському агресору точно не вдасться позбавити тепла та світла українців.

Отопление. Фото: скриншот YouTube.
Отопление. Фото: скриншот YouTube.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Все новости

Варто нагадати, що в деяких українських містах було відключено тепло достроково, це пов'язано із раптовим березневим потеплінням. Однак після цього на території України були похолодання та сніг.

Як відомо, тепло зазвичай відключають 15 квітня. Так, саме цієї дати в Україні закінчується опалювальний сезон. Але не треба забувати, що все залежить від місцевої влади. Зазвичай опалення відключають, коли середня температура повітря становить +8 градусів тепла і не знижується протягом трьох днів. Прогнози у разі також враховуються.