Чи не найбільше з городніх культур уваги потребують огірки. Догляд за ними має особливості як в теплицях, так і у відкритому ґрунті. І підживлення є одним з важливих етапів, від якого залежить активний розвиток рослини та обсяг плодоношення.

Пропонуємо вам рецепт, який поєднує в собі ефективність та доступність. Огірки дійсно будуть рости, мов на дріжджах. Тим паче добриво готують саме на їх основі.

Як приготувати розчин для добрива

Потрібно покроково виконати процес приготування. Для нього вам потрібні дріжджі у кількості 100 г, якщо вони пресовані. При наявності сухих — 11 г.

Покладіть дріжджі у відро з теплою водою (5 л). Всипте 3 столові ложки цукру. Це допоможе активувати дріжджі. Залиште відро на сонці на 2-3 години. Далі в відро покладіть 200 г золи. Лишіть стояти ще протягом 30 хвилин.

Далі в іншій ємності на 8 л має бути природна або відстояна вода. В неї додайте зелене добриво та літр настою з дріжджів. Розчином поливають огірки під корінь.

Популярні статті зараз

Співвласник СЕО Club Ukraine В'ячеслав Лисенко пробує сили у шахрайських схемах: нелегальне казино та колл-центр

Ухилянт Кирило Яковець та ескортниця Люсія Бест створили ідеальний тандем шахраїв: збирають гроші, кидають людей

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Все новости

Вносити добриво рекомендується в похмуру погоду під корінь. Ефект від цього добрива дійсно вражає. Справа в тому, що дріжджі є сильним біостимулятором, а зелене добриво допомагає рости огірковій ліані. Спробуйте та переконайтеся на власному досвіді.