У мережі повідомили інформацію, в якій йдеться про ситуацію із бідністю в Україні. Так, через вторгнення Росії в Україну побільшало бідних людей, а рівень життя значно погіршився.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «obozrevatel»

Регіональний директор Східної Європи Аруп Банерджі повідомляє, що рівень життя в Україні може ще більше погіршитись. Справа в тому, що за неофіційною статистикою рівень безробіття в Україні сягнув понад 35%, а інфляція перевищила позначку 26%.

Також йдеться, що через жахливу війну, яку розв'язала Росія, рівень бідності в Україні зріс на 5.5%. Це говорить про те, що за межею бідності опинилося понад 7 мільйонів українців.

Експерт у сфері економіки Олена Білан каже, що без міжнародної підтримки ситуація в Україні може ще більше погіршитись. Вона також навела статистику, яка досить насторожує.

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

"Ми спостерігаємо зниження ВВП на 30% значною мірою тому, що Україна експортує 80% своїх товарів через порти, до яких вона більше не має доступу. також залишилися на колишньому рівні, а валюта девальвувалась щодо долара на 20%. Найбільша проблема полягатиме в тому, як створити нові робочі місця", - каже економіст.

Крім цього, можна спостерігати безліч випадків, коли українці їдуть за кордон і там витрачають усі свої заощадження. Через те, що вони не можуть знайти там роботу, їм доводиться повертатися назад.