Відомий український бізнесмен та інвестор, мільярдер Дмитро Фірташ зіткнувся із серйозними наслідками своєї діяльності. Стало ясно, що СБУ викрила його схеми і оприлюднила аудіозапис із доказами того, що український бізнесмен займався брудними справами.

Ця інформація розлетілася соціальними мережами, посилаючись на опублікований аудіозапис СБУ.

"У тебе є 120 мільйонів - відправляй їх на**й»: СБУ опублікувала аудіозапис телефонних розмов олігарха-втікача Дмитра Фірташа. На аудіозаписах він особисто займається корупційними схемами в газовій сфері", - повідомляється в популярному месенджері.

Крім цього, повідомляється про те, що Фірташ особисто віддавав команди та пояснював, як виводити величезну суму грошей із рахунків. Він також обговорював махінації у реєстрі юридичних осіб і не лише.

Дмитро Фірташ: скрін з відео
Дмитро Фірташ: скрін з відео

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

"Так, Фірташ віддає команди керівнику підконтрольної йому компанії "РГК", як виводити 120 млн гривень з рахунків, обговорює махінації в реєстрі юросіб і переживає з приводу можливої ​​націоналізації", - продовжується в мережі.

Варто зазначити, що в мережі також з'явився сам аудіозапис із розмовою Фірташа. Завдяки гарній роботі СБУ стало ясно, що собою являє олігарх-утікач.