Експерти знаменитої української компанії "Укренерго" зробили важливу заяву. Як повідомляється, продовжується робота над балансом роботи енергосистеми з урахуванням жахливих наслідків після катастрофи на гідроелектростанції.

Цю інформацію надали на сайті новин «focus», посилаючись на інформацію «Укренерго».

Повідомляється, що на території України тепер буде змінено режим роботи ГЕС. Це робиться для того, щоб зменшити обсяг води, яка потрапляє до Каховського водосховища.

Ще є відомості про те, що «Укргідроенерго» та «Укренерго» спільно розглядають різні варіанти майбутнього балансування для роботи енергосистеми. Насамперед до уваги беруться катастрофічні наслідки знищення Каховської ГЕС.

Окупанти підірвали Каховську ГЕС
Окупанти підірвали Каховську ГЕС

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

"Змінюється режим роботи гідроелектростанцій для того, щоб зменшити обсяг води, що надходить до Каховського водосховища, щоб зменшити затоплення", - звернулися до мешканців України.

Важливо повідомити, що зараз електроенергії достатньо, щоб давати світло споживачам. Проте працює менше блоків, оскільки проводяться ремонтні роботи на ТЕС та АЕС.

Через важку ситуацію українців просять правильно розподіляти споживання електрики. Настійно рекомендується обмежувати користування електроенергією увечері.

Так, підрив окупантами Каховської ГЕС – справжній терор, який спричинив катастрофічні наслідки в Україні. На превеликий жаль, це призвело до жахливих подій.