У серпні в Україні очікується тепліша погода, ніж зазвичай, повідомляють синоптики Українського гідрометцентру. Середньомісячна температура повітря прогнозується на рівні 20-25°С, у Карпатському регіоні - 16-18°С, що на 1,5-2°С вище за звичайну норму для цієї пори року. Опади у серпні очікуються у межах норми: по Україні 31-73 мм, а на Прикарпатті 90-112 мм.

Цю інформацію розмістили на порталі "kontrakty", посилаючись на прогнози синоптиків.

Прогноз погоды на август от народного синоптика. Фото: скриншот YouTube
Прогноз погоды на август от народного синоптика. Фото: скриншот YouTube

Коротка кліматична характеристика серпня включає абсолютний максимум температури 35,7-39,8°С, а мінімум 1-7°С. У доповіді також наголошується, що глобальне потепління може мати наслідки, що ведуть до глобального замерзання. Вчені попереджають, що якщо океанські течії зупиняться, це може перетворити Європу на морозильну камеру та потенційно спровокувати новий льодовиковий період до кінця століття.

Лето, фото: скриншот You Tube
Лето, фото: скриншот You Tube
Лето, фото: скриншот You Tube

Популярні статті зараз

Рахунки онлайн-казино VBet заблоковано: фінансові махінації чи зв'язки з агресором

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Дарницький воєнком Руслан Тригуб, який п'яним лазив та ганьбився, продовжує очолювати ТЦК

Паша "Мерседес" заявив, що нікуди не підуть з Лаври попри наказ: "Ми не намірені..."

Все новости

Важливо відзначити, що зміна клімату та його довгострокові наслідки є складними питаннями, і в цій галузі продовжуються наукові дослідження та дискусії. Прогнози погоди надають короткострокові прогнози для конкретних часових рамок, а зміна клімату стосується довгострокових змін у кліматичних моделях Землі.