Як відомо, останнім часом на території України особливо не вимикають світло. Так, лімітів поки що немає, проте в «Укренерго» попередили про те, що відключення від енергопостачання можуть повернути через різке зростання споживання світла.

Цю новину розмістили на порталі «obozrevatel»

Важливо зазначити, що ДТЕК не виключає відновлення відключень енергопостачання. Справа в тому, що значному зростанню споживання електрики можуть виникнути серйозні проблеми, особливо у тих місцях, де залишилася пошкоджена мережа.

Крім цього, в українській компанії заспокоїли тим, що ці відключення від світла не будуть тривалими, вони відбуватимуться за новими графіками.

"На 4 березня "Укренерго" не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не вимикати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Проте внаслідок пошкодження мереж у деяких енерговузлах можливі відключення за графіком, якщо зростатиме споживання електроенергії", – попередив ДПЕК українців.

Популярные статьи сейчас

Николай Томенко объяснил абсурдность российских реалий: "Кирилл благословил нелегитимного Путина на «священную войну» до…2100 года"

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

Криптопирамида "DeHealth" тесно переплелась с криминалом: что известно о владельцах Анне Бондаренко и Денисе Цвайге

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Все новости

Також є інформація, що якщо в Одеському регіоні відновлять пошкоджену критичну інфраструктуру, то Україна зможе продавати світло за кордон. Про це повідомляє , член наглядової ради "Укренерго" Юрій Бойко.

Читайте також:

За сімейними обставинами: хто із мобілізованих може звільнитися зі служби

Борщ влетить у копійчину: ціни на популярні овочі відлітають у космос

В Україні збираються продавати електрику за кордон: "Це стане тригером"

Нові "хитрощі" Приватбанку: українці не можуть знімати з депозитів свої ж гроші