Українець, який користується послугами «Нафтогазу», як і більшість жителів нашої країни, розповів, що йому прийшла платіжка на газ із затримкою у півтора місяці. Найцікавіше те, що він завжди платив за газ у режимі онлайн і він ніколи не отримував паперових платежів. Через ситуацію, що склалася, українець вирішив звернутися до «Нафтогазу» з претензією.

Цю новину розмістили на порталі новин «hvylya»

Мешканець України стверджує, він завжди користувався електронними платежами. Однак нещодавно він отримав паперову платіжку від "Нафтогазу", яка прострочена на півтора місяці. Такий поворот подій засмутив клієнта, і він звернеться до газової компанії з з'ясуваннями.

"Нафтогаз, а навіщо ви паперові рахунки почали розсилати, ще й із 1,5-місячною затримкою? Ми ж за природу-дерева проти макулатури, ні?", - поцікавився українець.

Варто зазначити, що в «Нафтогазі» не змусили на себе чекати, і вони відразу відповіли, що паперові платежі розсилаються щомісяця після 20-х чисел. Однак вони рекомендують отримувати рахунки за газ в особистому кабінеті на сайті «gas.ua» або у чаті GASUA у Viber чи Telegram.

Популярные статьи сейчас

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

Общая мобилизация и повестки: все украинцы получат электронный код, теперь не спрятаться

Бесплатный отдых в Карпатах: украинцы могут насладиться роскошной тишиной за "просто так"

Кризис масложировой отрасли: чем грозит украинцам высокий экспорт подсолнечника

Все новости

"Якщо Ви не хочете отримувати паперовий рахунок, ми рекомендуємо в особистому кабінеті, у розділі "Мої дані" – "Налаштування" перевірити позначку про спосіб отримання рахунків та змінити її", – пояснили у "Нафтогазі".

Відповідь "Нафтогазу"
Відповідь "Нафтогазу"

Читайте також:

"Брак пропозиції": популярний сорт м'яса стає делікатесом?

"Навіщо ці проблеми?" "Нафтогаз" пояснив, як українці отримують платіжки за газ, і хто їх нараховує

Блекаут неминучий? Українців готують до відключень від світла