Популярний в Україні продукт продовжує дорожчати. Так, у зв'язку з приходом нового сезону ціни на свинину як ніколи не стабільні.

Цю новину розмістили на порталі новин «ukragroconsult»

В асоціації «Свиноводи України» заявили, що за останній місяць зими дуже пожвавилися заготівельники свинячого м'яса. Це натякає на хорошу динаміку серед ціни на цей продукт. Важливо повідомити, що зараз виробники свинини роблять більше м'ясних заготовок, а це означає, що серед виробників ціна за один кг свинини зросла на 2-3.5 гривні.

Окрім цього, експерти кажуть, що зараз спостерігається серйозна активізація всіх видів покупців. Справа в тому, що дехто замовляє навіть додаткові патрії. Це явно натякає на те, що ціна на свинину буде дуже нестабільною.

"Окремі представники переробної галузі підтверджують, що закупитися в бажаному обсязі було непросто, тому іноді відчувався брак пропозиції. У той же час, переробники зазначають, що реалізація поки не сигналізує про пожвавлення попиту з боку кінцевих споживачів, що створює додатковий тиск на охолоджену ціну свинини. Однак додатковий попит на свиней забійних кондицій пояснюють активнішою заготівлею сировини для потреб глибокої м'ясопереробки", — розповіли в асоціації "Свиноводи України".

Популярные статьи сейчас

Рейдер Дмитрий Зеленьков достал всех ренийцев: люди готовятся противостоять

Криптопирамида "DeHealth" тесно переплелась с криминалом: что известно о владельцах Анне Бондаренко и Денисе Цвайге

Церковь запрещает: в какие дни нельзя печь Пасхальные куличи, названы благоприятные даты

Строительная мафия расцвела в столице: кто стоит за миллиардными схемами

Все новости

Читайте також:

Нові "хитрощі" Приватбанку: українці не можуть знімати з депозитів свої ж гроші

"Ціни на яйця...": закупівлі Міноборони знов визивають серйозні сумніви

Будуть проблеми: Нафтогаз попередив, що треба зробити до 5 березня