Українцям повідомили про те, що було розроблено нову програму спеціально для пенсіонерів. Справа в тому, що меценати робитимуть внески для благодійних пенсій, щоб люди похилого віку отримували підвищені виплати.

Відповідну новину розмістили на порталі «hvylya»

Перший заступник Міністра соціальної політики України Дар'я Марчак розповіла про те, що було розроблено новий проект для пенсіонерів України. Зараз йтиметься про благодійну пенсію.

Дар'я Марчак наголосила на тому, що у цьому проекті візьмуть участь усі пенсіонери України. Так, це свідчить, що на підвищену пенсію можуть розраховувати всі.

"Будь-яка особа, громадянин, який проживає в Україні чи за кордоном, може здійснити на свій розсуд благодійну пожертву до Пенсійного фонду для того, щоб, наприклад, допомогти збільшити розмір пенсії для своїх батьків, або для бабусь, або для дідусів. І таким чином це призведе до збільшення розміру пенсії для такої людини, на користь якої було внесено благодійний внесок", – пояснила Дар'я Марчак.

Популярные статьи сейчас

Геннадий Вацак: любитель московских попов приобрел самый дорогой автомобиль во время войны

Время коллекторов? Украинцы с долгами за коммуналку попадут в бюро кредитных историй

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

Пенсионеры будут довольны? Кабмин принял судьбоносное решение о пенсионных удостоверениях

Все новости

Якщо сказати двома словами, то не байдужі люди робитимуть грошові внески, які потім підуть до Пенсійного фонду України і вже далі ці кошти будуть розподілені між усіма українськими пенсіонерами.

Читайте також:

Ситуація критична? В Україні може різко подорожчати хліб

Березнева індексація: українці масово скаржаться на мізерне підвищення пенсій

Новий перерахунок пенсій: у деяких пенсіонерів зростуть виплати на 1500 гривень