Трапляються такі випадки, що після святого свята на честь Великодня залишаються пасхальні паски, які зачерствіли. Однак даним продуктом знайдеться застосування і з нього можна приготувати традиційну українську страву – Потапці.

Відповідний рецепт фудблогера Світла Климовська оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Як відомо, Потапці – українська страва. Вона є грінками, які спочатку занурюють у молоко з яйцями, і обсмажують до золотистої скоринки. Перед подачею ця страва поливається медом.

Скріншот публікації в Instagram: рецепт
Скріншот публікації в Instagram: рецепт

«Рецепт: 4-5 великих шматків паски 3 яйця 2 ст л цукру 0,5 ч л кориці 200-250 г молока 30 г вершкового масла Рослинна олія для смаження», - підписала відеоролик с приготуванням українська фудблогер.

Популярні статті зараз

Микола Томенко вказав на приватний університет Ківалова як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих: "Погоджено і затверджено МОН?"

На Львівщині стрілянина через російську мову: не сподобалося зауваження

Пенсіонери отримали несподівану заяву: "ПФУ, не ганьбися"

Грошей не повертають, але є спосіб: як вибити переплату за газ

Все новости

Спочатку потрібно порізати Паску круглими і товстими шматками. Щоб зробити кляр, потрібно взяти яйця, корицю, цукор, молоко та змішати разом. Потім цю суміш треба перемішати, оскільки маса має бути не надто рідкою.

Пасхальный кулич.  Фото: скриншот YouTube-видео
Пасхальный кулич. Фото: скриншот YouTube-видео

Після виконаної процедури розігрійте сковорідку, налийте олію (1 ст. л.) і покладіть шматок вершкового масла. Змочіть шматки Паски в клярі і покладіть на сковорідку. Смажити їх потрібно на середньому вогні з кожного боку до золотистої кірки.

Коли потапці будуть готові, їх можна подавати з морозивом, ягодами, медом або джемом.