Вже всі українці знають про жахливий терор окупантів в Україні. Після того, як вони підірвали Каховську ГЕС, склалася дуже важка ситуація, особливо на півдні України. Так, наслідки будуть жахливими, про це заявив директор ДП ДГ "Асканійське" Віктор Найденов.

За словами фахівця, після цієї катастрофи на багато років можна забути про такі продукти: кукурудза, соя та люцерн. Так, тепер їх вирощувати на півдні України просто не можливо.

Однак, як сказав аграрій, на цій території можна буде вирощувати таку продукцію, як ячмінь, пшениця та соняшник.

«Під пари земля має не просто «гуляти», обростати травою, її обробляти треба. Це дуже затратна річ. І після пограбувань росіянами, я думаю, це буде важко робити», - заявив Віктор Найденов.

Про ці продукти можна забути на довгі роки
Про ці продукти можна забути на довгі роки

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Як відомо, ДП ДГ "Асканійське" – базове господарство Асканійської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту зрошуваного землеробства НААН. Воно знаходиться у Каховському районі.

Окрім цього українців попередили, що після знищення Каховської ГЕС будуть жахливі наслідки. Справа в тому, що після терору окупантів може з'явитися нова пустеля та відповідні кліматичні наслідки.

Те, що окупанти – справжні терористи, у цьому ніхто не сумнівався. Однак після цього інциденту мають розплющитись очі у партнерів України, що може допомогти мешканцям постраждалих регіонів і не лише.