За прогнозами 24 каналу, на початку тижня в Україні очікується зниження температури, а також повернення дощів та гроз у більшості регіонів. Синоптик Ігор Кібальчич звернув увагу на формування активного циклону «Захаріас» над Балтійським морем і очікується, що його холодний фронт пройде через Україну протягом тижня, що призведе до похолодання.

Про це повідомляє "chasdiy"

Кібальчич прогнозує середнє зниження температури країною на 6-8 градусів. Потепління, швидше за все, збережеться лише у Приазов'ї та Далекому Сході.

У понеділок, 7 серпня, територією України пройде холодний фронт, який принесе короткочасні дощі з грозами вдень у західній, центральній, північній та Харківській областях. У центральних районах та на півночі також можливі град та шквали зі швидкістю вітру 17-22 метри на секунду. Температура вдень коливатиметься від +18 до +23 градусів на заході та від +30 до +35 градусів на решті території. У Приазов'ї та Криму можливі температури від +36 до +38 градусів.

У вівторок, 8 серпня, у другій половині дня на Заході, Одеській, Черкаській та Київській областях очікуються невеликі опади, можлива гроза. Нічні температури коливатимуться від +11 до +16 градусів, а денні температури коливатимуться від +18 до +23 градусів у більшості регіонів, за винятком південних, східних та центральних районів, де температура може досягати +17 до +22 градусів тепла вночі та від +28 до +33 градусів вдень.

Популярні статті зараз

Максим Кисельов та мільйон доларів: ЗМІ з'ясували дивні доходи топ-чиновника

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Дмитро Білоцерковець знову рветься до тріумфу: хоче повернути собі вплив

"Гібрид кажана та пантери": дивний "кіт-вампір" поставив мережу на вуха

Все новости

Прогноз погоды на лето. Фото: скриншот Youtube-видео
Прогноз погоды на лето. Фото: скриншот Youtube-видео

У середу, 9 серпня, вночі на Півночі очікується помірний дощ, вдень опади не очікуються. У східній частині та Приазов'ї температура прогріється до +20-+25 градусів, в решті районів - до +25-+30 градусів.

У четвер, 10 серпня, вдень на заході та Далекому Сході очікуються короткочасні дощі з грозами. Інші регіони, мабуть, залишаться сухими. Нічні температури коливатимуться від +12 до +17 градусів, а денні - від +23 до +28 градусів, у західних регіонах лише від +17 до +22 градусів.

У п'ятницю, 11 серпня, на заході, півночі та Далекому Сході можливі невеликі чи помірні дощі, можливі грози. Температура повітря вночі складе від +12 до +17 градусів, а денна від +24 до +29 градусів на Лівобережжі та від +18 до +23 градусів на решті території, у Приазов'ї можливе підвищення температури до +30 градусів.

Зрештою, у суботу, 12 серпня, під впливом поля підвищеного тиску значних опадів не очікується, за винятком невеликих короткочасних дощів у північних районах протягом дня. Нічна температура становитиме від +12 до +17 градусів, а денна від +23 до +28 градусів, крім Приазов'я, де може досягати +30 градусів.