Президент України Володимир Зеленський вирішив звернутись до українців. Він заявив про те, що наразі триває відновлення критичної інфраструктури і вже розпочато підготовку до майбутнього опалювального сезону в Україні.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «fraza»

Глава нашої держави Володимир Зеленський зробив черговий відеозвернення до громадян України. Він сказав, що українські енергетики вже працюють над тим, щоб наступний опалювальний сезон був стабільним. Так, це говорить про те, що відновлення критичної інфраструктури України йде на повний хід.

«Проробляються всі сценарії, і буде зроблено все, щоб підійти до наступної зими, готовими до будь-якої загрози», - заявив президент України.

Крім цього, Володимир Зеленський акцентував увагу на відновленні енергетики в нашій країні. Ще він сказав, що розпочато важку роботу для стабілізації ситуації, додавши: «Усі причетні мають посилити захист енергооб'єктів, відновити ту інфраструктуру, яка була зруйнована російськими ударами за минулі півроку, дати більше можливостей людям у рамках проекту децентралізації енергосистеми, щоб вони могли на своїй приватної території, на своїх приватних об'єктах генерувати та постачати електрику. Це велика робота, вона вже розпочалася».

Популярные статьи сейчас

Экоинспекция Полесского округа стала площадкой для диалога в рамках Всеукраинской программы ментального здоровья Елены Зеленской

На грани выживания: в Украине сложился плачевный сценарий

Бесплатный отдых в Карпатах: украинцы могут насладиться роскошной тишиной за "просто так"

Строительная мафия расцвела в столице: кто стоит за миллиардными схемами

Все новости

Читайте також:

В Україні різко дорожчає алкоголь: супермаркети показали, як змінилися ціни

"Брак пропозиції": популярний сорт м'яса стає делікатесом?

"Навіщо ці проблеми?" "Нафтогаз" пояснив, як українці отримують платіжки за газ, і хто їх нараховує