Українців попередили про те, що у супермаркетах почали піднімати ціни на популярні крупи. Так, рис і пшоно тепер продуються за новими цінами, причому у квітні місяці ці крупи коштують значно дороще, ніж місяць тому.

Відповідну публікацію оприлюднили на сайті новин «znaj.ua»

Річ у тім, що Міністерство фінансів провело черговий моніторинг цін на продукцію. Це натякає на те, що вже зараз можна побачити оновлені ціни на найпопулярніші продукти. Зараз йтиметься про рис і пшоно, які торгуються за новими підвищеними цінами. Щодо гречки, то вона поки що тримається на стабільному рівні.

Якщо брати цінові показники за 4 квітня, то рис у середньому продається за 86,40 гривні за кілограм. У березні він був дешевшим і торгувався по 84,04 гривні за кіло. Довгий пропарений рис також виріс у ціні і зараз коштує близько 69 гривень за кілограм. Така ситуація склалася і з круглим рисом, він коштує майже 80 гривень за кіло.

Ціни на рис
Ціни на рис

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Все новости

Пшоняна крупа в середньому торгується по 30,73 гривні за кіло. Якщо брати пачку пшона вагою 900 грам, то вона стоятиме в середньому 23,30 гривні. Так, у березні ця крупа також була доступнішою.

Ціни на пшоно
Ціни на пшоно

Читайте також:

"Робити це як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята

Краще купити зараз, поки що не пізно: Великодній кошик перетворюється на золото

Популярний продукт б'є цінові рекорди у всьому світі: до чого готуватись українцям