Нагадується, що послугами "Нафтогазу" користується близько 98% українських споживачів блакитного палива. Ця компанія постійно говорить про те, що її клієнтам завжди необхідно передавати показання лічильників на газ. Однак деякі клієнти відомої компанії залишаються незадоволеними через незрозумілі платіжки за газ.

Цю інформацію розмістили на сайті «hvylya»

Справа в тому, що на офіційній сторінці "Нафтогазу" у Facebook один із клієнтів популярної компанії поцікавився: звідки у нього беруться "незрозумілі" борги за газ.

"А навіщо передавати до Нафтогазу, якщо він враховує те, що йому передав облгаз? Мені так нарахував "Нафтогаз" незрозумілий борг", - звернувся до компанії українець.

"Нафтогаз". Фото: скриншот YouTube-видео.
"Нафтогаз". Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Онука Данилова розповіла про дружбу за вигоду: "Просили допомогти вивезти когось за кордон"

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Варто зазначити, що "Нафтогаз" не змусив свого клієнта довго чекати і відповів йому, що показники лічильника на газ потрібно передавати оператору облгазу, так званого ГРС. Також було уточнення, що показники необхідно передавати з 1 по 5 число щомісяця.

"У зв'язку з переходом АТ „Харківміськгаз”, АТ „Криворіжгаз”, АТ „Дніпрогаз”, АТ „Донецькоблгаз”, АТ „Харківгаз” та Кропивницька філія ГАЗСЕТИ (АТ „Кіровоградгаз”) до групи НАК „Нафтогаз України” сервіси обліку та оплати використаного газу для абонентів цих компаній надаватимуться ДК "Нафтогаз України", а також передавати показники своєму оператору ГРС за допомогою сервісів ДК "Нафтогаз України" можуть клієнти АТ "Херсонгаз", - відповіли в "Нафтогазі".