Відомо, що фахівці із сонячних лабораторій стежать за активністю найяскравішої зірки у нашій сонячній системі. Вони роблять це для того, щоб знати, коли Землю накриватимуть магнітні бурі. Так, у червні буде кілька сильних космічних атак, про одну з них зараз і йтиметься.

Цю інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на календар магнітних бур.

Мешканців України, і не лише, попередили, що завтра, 10 червня, буде сильна магнітна буря. Це говорить про те, що багато людей відчуватимуть дискомфорт та погане самопочуття.

«Завтра на Землю обрушиться сильна магнітна буря. Людей захлеснуть апатія, тривога, дратівливість, загостряться хронічні хвороби. Краще відмовитись від фіз. навантажень і пити більше води. Метеозалежним приготуватися!», - підписано публікацію у популярному месенджері.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Крім цього, люди часто відчувають при магнітних бурях такі недуги: запаморочення, нудота і блювання, головний біль, підвищена температура, біль у спині, м'язах, суглобах і животі, безсоння, тиск, слабкість і не тільки.

Метеозалежним, літнім, вагітним жінкам, гіпертонікам і людям, які страждають на хронічні хвороби, краще підготуватися, оскільки 10 червня вони можуть себе погано почувати.