Українців попередили про те, що цього тижня варто очікувати на дощі, а в деякі області прийдуть заморозки. Так, травень приготував дивовижні «сюрпризи». Про це повідомляє Укргідрометцентр у Facebook.

Як повідомляється, 9 та 10 травня на території південної та східної України очікуються короткочасні дощі, так само як і у Дніпропетровській області. Така сама ситуація складеться і на Лівобережжі нашої країни 11 травня. Щодо решти територій, то у ці дні там буде сухо.

У нічний час доби температура повітря опуститься до +1 - +8 градусів вище за нуль. Однак на території України, крім півдня, сходу та Закарпаття, очікуються заморозки на поверхні ґрунту – від 0 до 5 градусів.

Заморозки. Фото: скриншот YouTube-видео
Заморозки. Фото: скриншот YouTube-видео

10 та 11 травня західна частина України відчує неслабкі заморозки – від 0 до +3 градусів. Важливо підкреслити, що вдень температура прогріється до +9 - +15 тепла, а на Закарпатті очікується до +20 градусів вище нуля.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

12 травня опадів не очікується, однак у Закарпатті можливі опади у вигляді невеликого дощу. Вночі температура повітря буде +2 - +8 тепла, а вдень від +13 до +19 градусів вище за нуль.

Читайте також:

Сотні тисяч клієнтів monobank заарештують рахунки: "Ми нічого не можемо з цим вдіяти"

Українців "чекають" штрафи під 10 тисяч гривень: за що каратимуть

"На жаль": на українців чекають віялові відключення від світла вже влітку